موقعیت شما در سایت:
زندگی نامه کوروش منصوری
زندگی نامه کوروش منصوری
0 نظر
0 لایک
10914 بازدید
تاریخ انتشار: 1402/11/11
توضیحات
کوروش منصوری، کارآفرین ایرانی که در آلمان سکونت دارد. او بنیانگذار شرکت بزرگ منصوری و بزرگترین شرکت تیونینگ جهان است.
کوروش منصوری یک هنرمند و طراح ماهر در صنعت خودرو است که با استفاده از هنر و خلاقیت خود، شرکت بزرگ "منصوری" را در آلمان تأسیس کرده است. این شرکت در آلمان قرار دارد و آقای منصوری با شرکتهای بزرگ خودروسازی آلمانی و دیگر کشورها همچون استون مارتین، رنجرور، فراری، مازراتی، تسلا، لامبورگینی، مرسدس بنز، پورشه، بیامو، آئودی، مکلارن، رولز رویس موتور کارز و بنتلی همکاری زیادی دارد. در حال حاضر، کمپانی منصوری فعالیتهای خود را در زمینههای مختلفی از جمله طراحی و توسعه خودرو، ساخت و طراحی کشتیهای تجاری و تفریحی، تولید لوازم خانگی و تجهیزات اداری، و طراحی داخلی هواپیما انجام میدهد.
کوروش منصوری؛ از کودکی تا مهاجرت
کوروش منصوری در سال ۱۳۳۹ شمسی (معادل ۱۹۶۰ میلادی) در شهر چالوس استان مازندران متولد شد. از زمان کودکی، علاقهٔ وی به بازیهای ماشینی و اسباب بازیهای مرتبط با ماشین بود. او همیشه به ماشینها علاقه داشت و نگاه وی به آنها متفاوت بود. در دوران تحصیلی، او عادت داشت نقاشیهای خود را با موضوع ماشین انجام دهد و از طرحها و رنگهای مختلف برای نقاشیهای خود استفاده میکرد. با گذر زمان، علاقهٔ او به خودروها بیشتر شد و او به ایدهٔ ساختن خودروهایی با طراحیهای مطابق با سلیقهٔ خود پایبند شد. پس از فارغالتحصیلی از دبیرستان و قبل از شروع جنگ تحمیلی در ایران، او و خانوادهاش به انگلیس مهاجرت کردند.
کوروش منصوری؛ از قطعهسازی تا طراحی خودرو
کوروش منصوری، پس از اقامت در انگلستان و دیدن خودروهای محلی، علاقهاش به خودروها بیشتر شد. این علاقه باعث شد تا او تصمیم به یادگیری بیشتر در زمینه طراحی خودرو و قطعات آن بگیرد. او به آلمان سفر کرد و در مونیخ مطالعات خود را در مورد خودروهای آلمانی گسترش داد. پس از بازگشت به انگلستان، در سال ۱۹۸۹ شرکتی به نام MP Design را تاسیس کرد تا قطعات خودرو برای شرکتهای بزرگ تولید کند. او در طول سالها به تولید قطعات متمرکز شده بود و مشهور به این عرصه شده بود. در اواخر دههی ۲۰۰۰، او احساس کرد که از کار فعلی خود خسته شده است و رویای طراحی خودرو را دنبال میکند. این اتفاق در حالی رخ داد که او در صنعت قطعهسازی و توزیع مشهور شده بود. کوروش منصوری دیدگاهی داشت که فراتر از کار کوچک قطعهسازی بود و بر اساس این دیدگاه، تصمیم گرفت تا به زمینهی طراحی خودرو و تولید آنها وارد شود، که این کار نوعی نوآوری در صنعت خودروسازی به حساب میآمد.
تاسیس شرکت منصوری در انگلستان
کوروش منصوری در سال ۲۰۰۱ شرکت Mansory را در انگلستان تاسیس کرد. این شرکت به تیونینگ (ارتقا) بخشهای مختلف خودروها متمرکز بود. در ابتدا، او با شرکت بنتلی همکاری کرد. از آنجا که خودروهای آلمانی بسیار قدرتمند بودند، بنتلی بهترین گزینه برای همکاری اولیه با شرکت Mansory بود. دلایلی که منجر به عدم همکاری منصوری با شرکتهای آلمانی شدند عبارتند از رقابت شدید میان آنها و برنده شدن یکی از آنها به ضرر دیگری. از آنجا که منصوری ضعف خودروهای انگلیسی نسبت به خودروهای آلمانی را میدانست، او اغلب تغییرات بر روی خودروهای انگلیسی را با استفاده از قطعات تولیدی شرکت Mansory اعمال میکرد. این قطعات شامل فیبر کربن، پلاستیکهای داخلی، چرم و چوب مرغوب برای درها و صندلیها، و رینگهای آلومینیومی با طرحهای خاص بودند که کاملاً توسط شرکت Mansory تولید و نصب میشدند.
اولین شکست شرکت منصوری
در ابتدا، شرکت Mansory با کمپانی انگلستانی بنتلی همکاری کرد، اما اولین خودرویی که تولید کرد، با همکاری استون مارتین عرضه شد. این خودرو، با نام DB9 در سال ۲۰۰۴ به بازار عرضه شد، اما با استقبال خوبی مواجه نشد. اما کوروش منصوری از این شکست ناامید نشد و با همکاری استون مارتین، در سال ۲۰۰۵ با تغییراتی در خودرو، مدلی جدید را معرفی کرد که قیمتی بالغ برز ۷۰۰ هزار دلار داشت. این تغییرات شامل افزایش قدرت موتور، کموزنسازی، و تغییرات ظاهری داخلی و خارجی بود. این خودرو، با نام Vanquish معرفی شد و دارای بدنهای کوپهشکل با موتور ۱۲ سیلندری و قدرت ۵۷۰ اسببخار بود.
موفقیت های کوروش منصوری
پس از موفقیتهای خود در تولید خودروهایی مانند Vanquish، کوروش منصوری تصمیم گرفت محدود به خودروهای انگلیسی نشود. او در سال ۲۰۰۷ شرکتی به نام راین اسپید را در سوئیس خریداری کرد که کارش در زمینه تیونینگ خودروهای پورشه بود. آقای منصوری از طریق شرکت پورشه تیونینگ، قطعات و محصولات خود را به شرکتهایی مانند رنجرور و پورشه عرضه کرد. این همکاریها را گسترش داد تا به عنوان یکی از برترین تولیدکنندگان قطعات و ارائه دهندگان خدمات تیونینگ شناخته شود. بعد از همکاری با پورشه، او به همکاری با کمپانی لامبورگینی پرداخت و تغییراتی در موتور و قطعات خودروها ایجاد کرد. سپس، کمپانیهای دیگری مانند رولز رویس، فراری و آئودی همکاری کردند تا با Mansory محصولات جدیدی را تولید کنند.
همکاری شرکت منصوری با کمپانی های بزرگ
شرکت Mansory فعالیتهای خود را در آلمان و سوئیس آغاز کرده و دفاتر فروش در شهرهای مختلف جهان از جمله اوساکا (ژاپن)، سئول (کرهی جنوبی)، لس آنجلس (آمریکا)، ابوظبی (امارات متحده عربی) و سنگاپور دارد. این شرکت در حال حاضر با شرکتهای بزرگی مانند استون مارتین، رنجرور، فراری، مازراتی، تسلا، لامبورگینی، مرسدس بنز، پورشه، بی ام دابلیو، آئودی، مک لارن، رولز روییس موتور کارز و بنتلی در حال همکاری است. فعالیت اصلی Mansory در زمینه تیونینگ خودروها و تولید قطعات مرتبط است. این شرکت به تنظیم و ارتقاء ماشینهای اسپرت، سوپر اسپرت، شاسی بلند، سدان و اسپرت مشغول است. کارخانههای Mansory در سوئیس و آلمان دارای سالنهای فیبر کربن و امکانات رنگآمیزی مدرن هستند. این شرکت برای ماشینهایی مانند رولز روییس مجموعهای از رنگهای جدید و با کیفیت را به کار میگیرد. به علاوه، Mansory قسمتی مجزا برای طراحی پلتفرم ماشینها نیز در نظر گرفته است. این بدین معناست که Mansory علاوه بر تیونینگ، قادر به طراحی و تولید خودروهای جدید و ایجاد تغییرات در داخل و خارج خودروها میباشد.
همکاری شرکت منصوری با خودروسازان ایران
در سالهایی که شهرت کارخانجات منصوری زیاد شده بود، شایعاتی دربارهٔ کوروش منصوری شنیده میشد. او بارها ادعا کرده بود که آماده همکاری با شرکتهای خودروسازی داخلی است، اما از دولت مجوز مورد نیاز را نگرفته است و از این امر ناراضی است.
ارسال نظر
0دیدگاه
لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:
فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید.
نظراتی که شامل الفاظ رکیک و توهین آمیز و بحث های سیاسی و قومیتی، تبلیغ، لینک باشد منتشر نشده و حذف می شوند.
خبر خوب اینکه در مقالات آموزشی مطالب زندگینامه افراد ثروتمند دنیا، خلاصه کتاب مدیریتی برای مدیران و مصاحبه های اختصاصی با کارآفرینان برتر ایران را برای مدیریت کسب و کار خودتان برایتان قرارداده ایم.
دیدن نظرات بیشتر
تعداد کل نظرات: 0 نفر
چک لیست های زندگی جدید
هر روز چک لیست های جدید برای شما آماده و منتشر میکنیم.