موقعیت شما در سایت:
زندگی نامه اندرو کارنگی
زندگی نامه اندرو کارنگی
0 نظر
0 لایک
1084 بازدید
تاریخ انتشار: 1402/09/30
توضیحات
اندرو کارنگی یک مهاجر فقیر اسکاتلندی بود، او در زمان انقلاب صنعتی، به یکی از کارآفرینان موفق آمریکا تبدیل شد. که در این پست به جزئیات زندگی او می پردازیم.
اندرو کارنگی، یک سرمایهدار خودساخته، یکی از مشهورترین و ثروتمندترین صنعتگران، و همچنین یکی از بخشندهترین افراد قرن 19 بود. او یک شخصیت بسیار معتبر در دنیای کسب و کار بود و داستان زندگی اش ایدهآلی برای افرادی است که به دنبال تغییرات در زندگی خود هستند. اندرو کارنگی با پشتکار و توانایی خود توانست به موفقیتها و ثروت دست یابد. وی یک سرمایهدار خودساخته بود، یعنی ثروت و موفقیت خود را با تلاش و پشتکار شخصی به دست آورد. این نشان میدهد که با تصمیم و تلاش، هر کسی میتواند به موفقیت و ثروت دست یابد. اندرو کارنگی نه تنها یک صنعتگر بلکه یک بخشنده بزرگ نیز بود. این نشان میدهد که او به جامعهاش علاقه داشت و از ثروت خود به نحو اثرگذاری برای کمک به دیگران استفاده کرد. با خواندن زندگی نامه اندرو کارنگی، امیدواریم که افرادی که دنبال تغییرات مثبت در زندگی خود هستند، او را به عنوان یک الگوی قدرتمند و بزرگ در نظر بگیرند. زیرا او با تلاش و پشتکار، هدفهای خود رسید و به عنوان یک فرد موفق و بخشنده به یاد مانده است.
اندرو کارنگی کیست؟
اندرو کارنگی در تاریخ 25 نوامبر 1835 در اسکاتلند (دانفرملاین) به دنیا آمد. پدرش ویلیام کارنگی و مادرش مارگارت مریسیون کارنگی نام داشتند. او تحصیلات ابتدایی خود را در مدرسه رایگان دانفرملاین شروع کرد. اندرو در یک خانواده فقیر بزرگ شد و شرایط سخت زندگی او باعث شد تا همیشه به فکر پیشرفت و موفقیت در زندگی خود باشد. در سال 1848، خانواده اندرو، زمانی که او پسری جوان بود، به ایالات متحده مهاجرت کردند به دنبال فرصتهای شغلی. اندرو کارنگی علاقه زیادی به آموزش و یادگیری داشت و اغلب وقت خود را در کتابخانهها، که برای فرزندان کارگر و افراد فقیر مخصوص بود، سپری میکرد. این نشان میدهد که او اهمیت زیادی به ارتقاء دانش خود میداد و از منابع آموزشی بهرهمند میشد.
زندگی شخصی اندرو کارنگی
اندرو کارنگی در سال 1886 یعنی زمانی که در 51 سالش بود، تصمیم به ازدواج گرفت و با دختری به نام لوئیز ویتفیلد که 30 سال داشت ازدواج کرد. آنها در سال 1897 صاحب فرزند دختری به نام مارگارت کارنگی میلر شدند. مارگارت در سن 93 سالگی (1990) در گذشت. اندرو کارنگی با وجود تمام فعالیت های کاریش، بسیار خانواده دوست بود و حدودا 6 ماه از سال را به اسکاتلند می رفت و به زندگی در کنار خانواده می پرداخت. اندرو در نهایت پس از بازنشستگی شرکت خود را به قیمت 480 میلیون دلار به فروش رساند و به اسکاتلند بازگشت تا بتواند به امور خیریه و آموزش بچه های کشورش بپردازد.
آغاز فعالیت حرفه ای کارنگی
در سال 1848، اندرو کارنگی با شروع به فعالیتهای کاری، در شرکت Anchor Cotton Mills به عنوان مسئول تعویض ماسوره به کار افتاد. او در این شغل، هر روز 12 ساعت کار میکرد و در هفته به ازای کلیه این زحمات، حقوقی به اندازه 2/1 دلار دریافت میکرد. در حین کار در این شرکت، اندرو با جان هی، تولید کننده ماسوره، آشنا شد. جان به او یک پیشنهاد کاری با حقوق هفتگی 2 دلار داد، اگرچه شرایط کار در کارخانه برای اندرو بسیار سخت بود. سال 1849، زمانی که اندرو درگیر شغل مربوط به پیامرسان تلگراف بود، در شرکت تلگراف اوهایو استخدام شد. این شغل باعث آشنایی او با افراد مهم کشور شد. اندرو توانایی خوبی در تشخیص معنای پیامهای تلگرافی و درک صداهای مختلف داشته و پس از گذشت یک سال، به سمت اپراتوری تلگراف ارتقا یافت.
ورود کارنگی به شرکت فولاد
اندرو کارنگی با اراده و پشتکار بینظیر، در حوزه کاری و حرفهای که در جوانی اش فعالیت میکرد، نشانهای بزرگی از خود نشان داد. این خصوصیات او باعث پیشرفت مداوم او در زندگی شغفانگیز حرفهای و شخصیاش شد. بعد از اتمام جنگ داخلی، کارنگی به طور متفاوتی به زندگی کسب و کاری خود نگاه کرد. او به تجارت فولاد و آهن پیوست و مسیر حرفهای خود را تغییر داد. اندرو پس از تأسیس شرکت فولاد، از تکنولوژی و فناوریهای روز استفاده کرد و در صنعت فولاد و آهن انقلابی رقم زد. با گسترش تولید و عرضه فراوان کارخانههای تحت کنترل اندرو کارنگی در کشور، او تسلط کامل بر صنعت آهن و فولاد را به دست آورد و ثروت خود را به شدت افزایش داد.
شرکت فولاد کارنگی
تا سال 1900، شرکت فولاد کارنگی نسبت به کشور انگلستان پیشرفت چشمگیری داشت. در سال 1901، اندرو کارنگی، در سن 61 سالگی تصمیم به بازنشستگی گرفت و سهام شرکت را به چی پی مورگان، بنیانگذار یو اس استیل، با ارزش 480 میلیون دلار واگذار کرد. این اقدام باعث تبدیل او به ثروتمندترین فرد در جهان شد. پس از فروش شرکت، اندرو کارنگی حدود 350 میلیون دلار از ثروت خود را صرف ساخت مؤسسات علمی و آموزشی کرد و همچنین به مؤسسههای خیریه اهداء فراوانی داشت. این نشان از اهمیت وی برای حمایت از پروژههای آموزشی و خیریه دارد، که نقش بزرگی در توسعه و پشتیبانی از جوانان و جوامع نیازمند ایفا کرد.
موفقیت های اندرو کارنگی
در سال 1853، توماس اسکات که رئیس راه آهن پنسیلوانیا بود، اندرو کارنگی را به عنوان منشی خود استخدام کرد. کمکهای اسکات تأثیر بسزایی در زندگی کارنگی داشت و به واسطه راهنماییهای اسکات، کارنگی به سمت موفقیت حرکت کرد. اسکات توانست با هدایت کارنگی، او را به سمت سرمایهگذاری در شرکتهایی مانند آدامز اکسپرس و تولیدکننده واگنهای راه آهن هدایت کند. اندرو همچنین در چند سرمایهگذاری مشترک شرکت کرد که همگی به او موفقیت آورد. در سال 1859، توماس اسکات به اندرو پیشنهاد سرپرستی واحد مدیریت غرب پنسیلوانیا را داد و اندرو در سن 24 سالگی مسئولیت مدیریت بخش غرب شرکت پنسیلوانیا را بر عهده گرفت. این فرصت باعث شد که اندرو به دنبال مسیر موفقیت جدید برود و به دلیل این موقعیت، او توانست دستاوردهای بسیاری کسب کند.
کارهای خیر انجمن کارنگی
اندرو کارنگی اغلب ثروت خود را به ساخت مؤسسات و سازمانهای خیریه اختصاص داد. این مؤسسات، تا به امروز، در خدمت افراد فقیر و ناتوان هستند. او یک فرد زیرک، باهوش و با وجدان بود که همیشه از قدرت و ثروت خود برای کمک و بهبود جامعه خود استفاده میکرد. برای دستیابی به موفقیت، کارنگی با افراد بسیاری ارتباط برقرار کرد و معاملات زیادی انجام داد. او در اولین ملاقاتها میتوانست افراد را بشناسد و این هوش و شناخت او باعث پیروزی و افزایش ارزش شرکت فولاد شد. کارنگی تحصیلات و آموزش را کلید اصلی موفقیت می دانست و قدرت خود را از طریق مطالعه کتابها به دست آورده بود. او به دلیل اهمیت آموزش، تعهد به دسترسی رایگان به کتابخانههای عمومی را برای خود قرار داد. حدود 56 میلیون دلار از ثروت او به ساخت 2500 کتابخانه عمومی اختصاص یافت. فلسفه زندگی کارنگی "انجام کارهای خیر و ماندگار در جهان" بود. اراده و سختکوشی او تأثیر بسزایی در افراد ایجاد کرده و مطالعه زندگینامهاش انگیزه برای تلاش و یاری به همنوعان را در انسانها افزایش میدهد.
حقایقی جالب درباره اندرو کارنگی
اندرو کارنگی علاوه بر تجارت و امور خیریه به مسافرت، ملاقات با شخصیت های برجسته و سرگرمی در زمینه های مختلف علاقه داشت و با افرادی همچون متیو آرنولد، مارک تواین، ویلیام گلدستون و تئودور روزولت دوست بود. او کتاب ها و مقالات متعددی به رشته تحریر در آورده است، یکی از آثار او ثروت (انجیل ثروت) نام دارد که سال 1889 به رشته تحریر در آمده و در آن تاکید شده افراد ثروتمند باید مسئولیت اجتماعی داشته باشند و از دارایی های خود برای کمک به دیگران استفاده کنند. عموی مادری اندرو جرج لودر نام داشت، او که در دوران کودکی اندرو به عنوان رهبر سیاسی در اسکاتلند فعایت می کرد از افراد تاثیرگذار در زندگی اندرو کارنگی بود و او را با نوشته های رابرت برنز و همچنین قهرمانان اسکاتلندی مانند رابرت بروس و ویلیام والاس آشنا کرد. اولین دستمزد اندرو کارنگی 1.20 دلار در هفته بود که با توجه به نرخ تورم 35 دلار در سال 2020 می باشد.
جملات ماندگار اندرو کارنگی
• این ذهن است که جسم را ثروتمند می کند.
• انسان هایی که موفق شده اند کسانی هستند که یک خط مشی را انتخاب کرده و به آن پایبند بوده اند.
• نمی توانید کسی را از نردبان بالا بکشید مگر این که خودش هم بخواهد کمی بالا برود.
• هر چقدر سنم افزایش می یابد کمتر به حرف های مردم توجه می کنم و بیشتر به کارهایی که انجام می دهند نگاه می کنم.
ارسال نظر
0دیدگاه
لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:
فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید.
نظراتی که شامل الفاظ رکیک و توهین آمیز و بحث های سیاسی و قومیتی، تبلیغ، لینک باشد منتشر نشده و حذف می شوند.
خبر خوب اینکه در مقالات آموزشی مطالب زندگینامه افراد ثروتمند دنیا، خلاصه کتاب مدیریتی برای مدیران و مصاحبه های اختصاصی با کارآفرینان برتر ایران را برای مدیریت کسب و کار خودتان برایتان قرارداده ایم.
دیدن نظرات بیشتر
تعداد کل نظرات: 0 نفر
چک لیست های زندگی جدید
هر روز چک لیست های جدید برای شما آماده و منتشر میکنیم.