موقعیت شما در سایت:
زندگی نامه اریک اشمیت
زندگی نامه اریک اشمیت
0 نظر
0 لایک
289 بازدید
تاریخ انتشار: 1402/10/27
توضیحات
اریک اشمیت مدیر کسبوکار، مهندس نرمافزار و ثروتمند آمریکایی است که در سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۱ مدیرعامل گوگل بوده است. که در این پست به جزئیات زندگی او می پردازیم.
اریک اشمیت، یک شخصیت مشهور و محبوب در زمینههای مهندسی نرمافزار، فناوری، کارآفرینی و بشر دوست، اهل آمریکا است. او از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۱ به عنوان مدیر اجرایی و رئیس گوگل خدمت کرد. در این دوره، گوگل از یک شرکت نوپا به یک انجمن جهانی در زمینه فناوری تبدیل شد. اریک اشمیت به همراه بنیانگذاران گوگل، یعنی سرگی برین و لری پیج، نقش بسیار مهمی در کنترل استراتژیهای فنی و تجاری این شرکت داشت.
زیر نظر اشمیت، گوگل به طور چشمگیری زیرساختهای خود را گسترش داد و محصولات خود را گسترش داد. همچنین، او تاکید بر فرهنگ نوآوری قوی در این شرکت داشت و موفق به حفظ آن شد. اشمیت به عنوان یک تاجر معروف آمریکایی نیز شناخته میشود و به تاخیر آوریل ۲۰۲۰، دارایی خالص او تخمین زده شده بود که حدود ۲۰ میلیارد دلار است.
اریک اشمیت؛ از تولد تا به امروز
اریک اشمیت، با نام کامل اریک امرسون اشمیت، در تاریخ ۲۷ آوریل ۱۹۵۵ میلادی (۶ اردیبهشت ۱۳۳۴ شمسی) در ویرجینیا ایالات متحده آمریکا به دنیا آمد. وی در سال ۱۹۷۲ میلادی (۱۳۵۰ شمسی) از دبیرستان یورک تحصیلات خود را به پایان رساند. سپس در سال ۱۹۷۶ میلادی (۱۳۵۴ شمسی) مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق از دانشگاه پرینستون گرفت. او همچنین در سال ۱۹۷۹ (۱۳۵۷ شمسی) مدرک کارشناسی ارشد طراحی و اجرای شبکه را از دانشگاه کالیفرنیا گرفت. در مراحل اولیه زندگی، اریک اشمیت با چالشهای زیادی روبرو شد. او مسیر حرفهای خود را با کار در شرکتهای مختلف فناوری آغاز کرد و در ابتدای حرفه خود ارتباطاتی با آزمایشگاههای بل، زیلوگ و دیگران داشت.
زندگی خصوصی اریک اشمیت
در ماه ژوئن سال ۱۹۸۰ میلادی (دی ماه ۱۳۵۰ شمسی)، اریک اشمیت با وندی سوزان بویل ازدواج کردند. این ازدواج باعث به دنیا آمدن دو دختر به نامهای آلیسون و سوفی شد. در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۸۹ شمسی)، این زوج تصمیم به جداشدن گرفتند، اما به طور رسمی اقدام به گرفتن طلاق نکردند.
فعالیت های حرفه ای اریک اشمیت
اریک اشمیت از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ میلادی به عنوان مشاور فنی در شرکت گوگل، یعنی آلفابت، فعالیت میکرد و به رهبران این شرکت در زمینه مسائل فناوری، تجارت و سیاست مشاوره ارائه میداد. او همچنین از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ میلادی سمت رئیس اجرایی آلفابت را بر عهده داشت و تا سال ۲۰۱۵ میلادی به عنوان رئیس گوگل باقیماند. پیش از ورود به گوگل، اریک اشمیت سابقه کاری بهعنوان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت نرمافزار و خدمات Novell را داشت. او پیش از این، ۱۴ سال خدمت در شرکت Sun Microsystems, Inc را به عنوان یک مدیر آغاز کرده و با سمت مدیر ارشد فناوری در آن شرکت کار کرد. اشمیت همچنین سمتهای فنی در مرکز تحقیقات زیراکس پالو آلتو (PARC) و آزمایشگاههای بل و زیلوگ نیز داشته است.
همکاری اریک اشمیت با شرکت های بزرگ دنیا
اریک اشمیت با شرکتهای بزرگ دنیا همکاری داشته و حامی سازمان های مختلف بوده است. او در سال ۲۰۰۶ میلادی عضوی از آکادمی ملی مهندسی شد و در سال ۲۰۰۷ میلادی به عنوان همکار به آکادمی علوم و هنر آمریکا پیوست. از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ میلادی در هیئت امنای دانشگاه کارنگی ملون حضور داشت و از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ میلادی در دانشگاه پرینستون فعالیت داشت. همچنین از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۱ میلادی در هیئت بازدید کنندگان در دانشگاه کالیفرنیای برکلی فعال بود. اریک اشمیت از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ میلادی نیز عضو هیئت مدیره شرکت اپل بوده و از دوستان نزدیک استیو جابز، موسس اپل، بوده است. از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۷ میلادی همچنین به عنوان عضو شورای مشاوران رئیس جمهور در زمینه علم و فناوری خدمت کرد. از سال ۲۰۰۸ میلادی، اریک به عنوان مدیر موسسه مطالعات پیشرفته در دانشگاه پرینستون، نیوجرسی فعالیت کرده و پس از یک دوره تصدی ۱۲ ساله، در سال ۲۰۲۰ میلادی به عنوان عضو برتر هیئت مدیره انتخاب شد. او در حال حاضر رئیس هیئت مدیره مؤسسه براد است و عضو هیئت امنای کلینیک مایو و هیئت نظارت بر فناوری کورنل نیز میباشد.
دستاورد های اریک اشمیت
اریک اشمیت در سال ۲۰۱۶ میلادی به عنوان رئیس نهاد نوآوری وزارت دفاع ایالات متحده انتخاب شد و در این سمت تا چهار سال خدمت کرد. به علت خدمات برجستهاش، در ژانویه ۲۰۱۷ میلادی، اشتون کارتر، وزیر دفاع ایالات متحده، از او با مدال وزارت دفاع به خاطر خدمات عمومی درخشانش تجلیل کرد. همچنین اشمیت به مدت دو سال عضو گروه مشاوره کاربر شورای ملی فضایی ناسا بود و این گروه تحت ریاست معاون رئیس جمهور فعالیت میکرد. در حال حاضر، اریک اشمیت رئیس کمیسیون امنیت ملی در زمینه هوش مصنوعی است. علاوه بر این، او بیشتر وقت خود را به برنامههای مختلف در Massachusetts Institute of Technology (MIT) اختصاص میدهد. اشمیت عضو نوآفرینی مهمان MIT، عضو هیئت مشورتی MIT IQ، عضو کمیسیون MIT درباره کار آینده، عضو هیئت مشاوران مدیر عامل MIT، و عضو شورای مشورتی کالج محاسباتی MIT شوارتزمن نیز است.
تاسیس شرکت اشمیت فیوچرز
در سال ۲۰۱۷ میلادی، اریک اشمیت بنیانگذار شرکت Schmidt Futures شد. این شرکت با استفاده از تجارب و تحلیلهای متخصصان خود، کسب و کارهای نوپا و آینده دار را شناسایی میکند و آنها را از طریق حمایتهای متنوع، از جمله مالی و آموزشی،به آن ها کمک می کند. اریک اشمیت به دنبال افراد استثنایی است که میتوانند با استفاده از علم و فناوری، بهبودی در جهان ایجاد کنند و به افراد در زمینههای مختلف کمک کنند. در سال ۲۰۱۹ میلادی، او و همسرش وندی یک فعالیت بشردوستانه جهانی راه انداختند که با بودجه ۱ میلیارد دلاری، استعدادها را در سراسر رشتهها و جهان شناسایی و حمایت میکند تا به دیگران خدمت کنند و در مقابل مسائل اساسی جهان کمک کنند. در سال ۲۰۲۰ میلادی، اریک اشمیت به عنوان رئیس کمیسیون ۱۶ نفره ایالت توسط اندرو کومو، فرماندار نیویورک، منصوب شد. این کمیسیون به منظور مقابله با فراگیر شدن کووید ۱۹، ایجاد رویکردهای موثر در ایالت نیویورک و جهان راهاندازی کرد و تحت رهبری اشمیت، تصمیمهای مهمی در این زمینه گرفته شد.
بهترین آثار اریک اشمیت
اریک اشمیت و جرد کوهن، دو نویسنده با تجربه و موفق، در زمینه نویسندگی با هم همکاری زیادی داشتهاند. آثار آنها تا حدی استقبال شده که کتابهای این دو نویسنده به عنوان پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز شناخته شدهاند. یکی از بهترین کتابهای آنها با عنوان "عصر دیجیتال جدید: ملل، کسب و کارها و زندگیهای ما در حال تغییر" در سال ۲۰۱۳ میلادی منتشر شد. سپس در سال ۲۰۱۴ میلادی، اریک کتاب دیگری با عنوان "گوگل چگونه کار میکند" منتشر کرد که دومین کتاب پرفروش نیویورک تایمز او بود. این کتاب به همکاری با جاناتان روزنبرگ و آلن ایگل نگارش یافت. در سال ۲۰۱۹ میلادی، اریک کتاب سوم خود را با عنوان "مربی تریلیون دلاری: کتاب راهنمای رهبری بیل کمپبل از سیلیکون ولی" منتشر کرد که با همکاری جاناتان روزنبرگ و آلن ایگل نوشته شده است و به عنوان سومین کتاب پرفروش نیویورک تایمز اریک اشمیت تصدیق شده است.
ارسال نظر
0دیدگاه
لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:
فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید.
نظراتی که شامل الفاظ رکیک و توهین آمیز و بحث های سیاسی و قومیتی، تبلیغ، لینک باشد منتشر نشده و حذف می شوند.
خبر خوب اینکه در مقالات آموزشی مطالب زندگینامه افراد ثروتمند دنیا، خلاصه کتاب مدیریتی برای مدیران و مصاحبه های اختصاصی با کارآفرینان برتر ایران را برای مدیریت کسب و کار خودتان برایتان قرارداده ایم.
دیدن نظرات بیشتر
تعداد کل نظرات: 0 نفر
چک لیست های زندگی جدید
هر روز چک لیست های جدید برای شما آماده و منتشر میکنیم.